KINEZIOLÓGIA

Touch for health –A test energetikai blokk oldása

One Brain – Stressz oldás

Ezzel a módszerrel a test, lélek, szellem hármas egységeként tekintünk a kliensre, ezek integrálását tűzzük ki célul és a negatív érzelmi töltés oldására összpontosítunk.

A betegségek tünetei mindig figyelmeztetések, jelzések arról, hogy valahol változtatnunk kell, ha nem akarunk további következményekkel számolni. Ez a változás vonatkozhat életmódunkra, felfogásainkra vagy a kapcsolatokhoz való hozzáállásunkra. A tüneteinket érdemes megvizsgálnunk, milyen elfojtott, mélyre eltemetett probléma, neheztelés, sérelem okozhatja. Már ezek felismerése is nagy erőket szabadíthat fel a gyógyuláshoz. Ha hajlandóak vagyunk megbocsátani magunknak és másoknak is, feloldhatók a betegséget okozó blokkok és elkezdődhet a teljes gyógyulás.

Miben segít neked a kineziológia?
Hozzásegít, hogy harmonikus életed lehessen, megtaláld a benned rejlő lehetőségeket, kiegyensúlyozott legyél elérd céljaidat és megtaláld önmagad, jobban megismerd és elfogadd magadat koncentrációs, önértékelési, tanulási, döntési problémáknál kapcsolatteremtési nehézségekben, félelmek, szorongások, depressziós hangulat feloldásában, traumáknál általános lelki betegségek esetén viselkedési zavarokban,mozgáskoordinációs problémákban, fejfájás, emésztési zavarok termékenységi problémák esetén.

 

Mi történik a kezelés során ?
Megkeressük a stressz okozókat és az általuk okozott blokkokat, ezek pontos meghatározásához izomtesztelést használunk.A kapott információk birtokában a test energiaegyensúlyát korrekciókkal állítjuk helyre. Energetikai kiegyensúlyozással hatunk a szervekre, az idegrendszerre így segítve a szervezet öngyógyító folyamatait.
Az tudnod kell, hogy a testünk elraktározza az izmokba az átélt traumákat. Az izmok a kommunikációs rendszerének köszönhetően, továbbítja az információkat a gerinccsatornába, majd az agyba, ahol megtörténik az impulzusok értelmezése és feldolgozása és a válaszok alapján az izmok jeleznek. 

Különböző stresszhelyzetre más és más módokon reagálunk. A múltban átélt kellemetlen és feldolgozatlan élmények bevésődnek a tudatalattiba és egy hasonló szituációban agyunk automatikusan hasonló magatartásformát hoz létre függetlenül attól, hogy az illik az adott helyzethez vagy sem. Ezeket a traumát okozó élményeket feloldjuk, és a jelenben korrigáljuk.

Ezek a módszerek nem diagnosztizálásra és az orvosi kezelés helyettesítésére valók. Az, hogy egy bizonyos téma feltárására hány alkalom szükséges változó lehet és teljesen egyénfüggő, hogy mire jutunk a közös munkánkkal.


Kiegészítő kezelések:

Flossing kezelés

Triggerpontterápia

Köpölyözés

BEMER terápia


Várlak szeretettel.

Tegyél magadért és az egészségedért!

Bejelentkezés: +36-30-4895304 E-mail: akatona969@gmail.com
Katona Anikó