Szolgáltatásaink

Kiváló szakembereink kezében biztonságban vagy! Tedd zsebre környezeted elismerő szavait! 

FODRÁSZAT

Fodrászatunk exclusivitását a szakmai profizmus és vendégeink maximális kiszolgálása adja. A maximalizmus és a precizitás jegyében dolgozunk és a legfontosabb számunkra, hogy vendégeink elégedetten távozzanak! Megtaláljuk azt a színt, azt a frizurát, amely a legelőnyösebb számodra! Figyelembe vesszük a stílusodat, a hajad minőségét, az arcformádat, a bőrszínedet és a letisztult formáktól kezdve az exremitásig bármit tökéletesen megvalósítunk! További információ: Fodrászat

KOZMETIKA

Kozmetikánkban a luxus bőrkezelésektől kezdve a 4D-s tartós műszempilláig mindent megkaphatsz, amitől igazán szép lesz az arcod! Gyere és pihenj, kapcsolódj ki, közben mi frissé, üdévé és ragyogóvá varázsoljuk a bőröd! Bízd ránk magad és ragyogj a nőiességben! Professionális alapanyagok, nyugodt környezet és kiváló szakemberek várnak! Az idő nem áll meg, de rajtunk nem fog ki! További információ: Kozmetika

MANIKŰR, MŰKÖRÖM

Gyönyörű, ápolt körmök minden nap! Az egyszerűtől a vad díszítésekig bármit megkaphatsz! A legújabb trendek szerint és a legmodernebb eljárásokkal dolgozunk. Megálmodtál magadnak valamit? Megvalósítjuk! A kezed olyan gyönyörű lesz, amilyen még soha nem volt! Bízd ránk magad! 
További információ: Manikűr, műköröm

PEDIKŰR

Pedikűrösünk olyan széppé varázsolja a lábad, hogy a legszívesebben mezítlább járkálnál! Gyönyörű, puha bőr, ápolt körmök! Egy fáradt nap után pedig egy lábmasszázs is jól esne, ugye? 

Újdonságunk a CALLUX - szike nélküli - pedikűr pedig az igazi láb-wellness élményét adja!

További információ: Pedikűr

 Talpreflexológia és energiagyógyászat 

A talpreflexológia a talpon lévő reflexzónákon keresztül hat a szervezetre, az adott zóna ingerlésével hatással vagyunk a hozzá kapcsolódó szervekre és szervrendszerekre. Hatására felgyorsul a vérkeringés a nyirokkeringés, gyorsul az anyagcsere, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátottsága. 

KINEZIOLÓGIA

Touch for health –A test energetikai blokk oldása

One Brain – Stressz oldás

Ezzel a módszerrel a test, lélek, szellem hármas egységeként tekintünk a kliensre, ezek integrálását tűzzük ki célul és a negatív érzelmi töltés oldására összpontosítunk.


ACCESS BARS

Access Bars®
 Szeretne több örömöt az életébe?Vannak az életének olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretné?Változtatna?Szívesen kipróbálná ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert?

Az Access Bars®™ egy finom, non-invazív, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, hiedelemtől.

GERINCTERÁPIA

Az SI ízület a test központi ízülete, melynek működési zavara hátrányosan hat valamennyi csigolyaízület és végtagízület működésére.

 Az S.I-terápia hatékonyságának alapja, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti SI ízületet kimozgatjuk, ezáltal azonnal oldódik a környező izmok feszültsége, így csökken vagy megszűnik a derékfájdalom.

MASSZÁZS

Kiváló masszőrünk keze alatt megszabadulsz minden feszültségtől, elfelejtheted a derék és gerinc okozta fájdalmakat! Egy igazi testi, szellemi és lelki megújulásra számíthatsz! Úgy fogod érezni magad, mintha újjá születtél volna! Jól esne akár most is, ugye?

További információ: Masszázs

SZOLÁRIUM

A legmodernebb mélybarnító csövektől olyan színed lesz, mintha két hétig Hawaiin nyaraltál volna! Gyönyörű csokibarna szín káros hatások nélkül! Pár perc pihenés és még a színed is irigylésre méltó lesz! Tudtad, hogy a barna szín slankít? 

További információ: Szolárium


SMINKTETOVÁLÁS

A harmonikus arc és az ápolt, mindig tökéletes megjelenés elősegítője.

Kényelmes, praktikus és divatos,

Miért is ne?


MŰSZEMPILLA

Gyönyörű, igéző tekintet szempillafesték nélkül is!
Gondolj bele, hogy reggel felkelsz, belenézel a tükörbe és rögtön jobban kezdődik a napod, mert gyönyörű vagy! Hangsúlyozd ki szépséged, nőiességed és a tekinteted természetes hatású műszempillával!

2D, 3D és 6D műszempilla Rád szabva! A hatás nem marad el! 
További információ: Műszempilla

SEPRŰVÉNA KEZELÉS

Elszíneződött hajszálerek az arcodon, combodon, lábadon vagy a bokádon? Zavaróak? Csúnyák? Emiatt nem hordasz nyáron rövidnadrágot? 
Jó hírünk van! Mostantól nem fogják befolyásolni az öltözködésedet! Eltüntetjük gyorsan és fájdalommentesen! Ráadásul most AKCIÓ keretében nevetségesen olcsón

További információ: Seprűvéna kezelés

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Ugye nem akarod pár centi felesleg miatt hónapokig kínozni magad? Már plasztikai sebész nélkül is van hatékony megoldás! Már az első alkalom után mérhető az eredmény, ráadásul onnan megy le a felesleg, ahonnan Te akarod! Jön a nyár, ne takargasd magad a strandon! Gyere és segítünk lefaragni azt a kis makacs zsírpárnát! 

További információ: Kavitációs zsírbontás

PIGMENTFOLT KEZELÉS

Sűrű szeplő? Öregségi pigmentfoltok vagy hormonális probléma miatt kialakult bőrszín elváltozások? Zavarnak? 

A legmodernebb technológiával, gyorsan és fájdalommentesen eltüntetjük őket! Most AKCIÓS áron! 

További információ: Pigmentfolt kezelés

FLABELOS

Ha még nem próbáltad, akkor éppen itt az ideje! Ha nincs időd vagy kedved rendszeresen edzőterembe járni, akkor itt a megoldás arra, hogy pár perc alatt tegyél valamit az egészégedért és az alakodért! Idősebbeknek is bátran ajánljuk, kíméli az izületeket és az alakformáláson túl nagyszerű élettani hatásai vannak! 

További információ: Flabélos

ROSACEA KEZELÉS

Kipirosodott arc? Ráadásul bizonyos helyzetekben a pirosból is lángoló vörös lesz? Nem kell megbékélned a helyzettel!
Jó hírünk van! E-light technológiával fájdalomentesen és látványosan tudunk segíteni! 
Most AKCIÓ keretében elképesztően olcsón megszabadulhatsz tőle!

További információ: Rosacea kezelés