GERINCTERÁPIA

Az SI ízület a test központi ízülete, melynek működési zavara hátrányosan hat valamennyi csigolyaízület és végtagízület működésére.Az S.I-terápia hatékonyságának alapja, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti SI ízületet kimozgatjuk, ezáltal azonnal oldódik a környező izmok feszültsége, így csökken vagy megszűnik a derékfájdalom. A kezelés ráadásul fájdalom- és kockázatmentes. Rendkívül finom kezelés, ezért szinte bárkinél segíthet.
Hogyan segít az S.I-terápia, hogy még hatékonyabban kezeld a derékfájdalmat ?
Az S.I-terápia kezelés sokféle derékfájásnál alkalmazható. Ha eddig úgy vélted, hogy sérv. isiász, vagy lumbágó miatt fáj a derekad, érdemes kipróbálni, mert sok esetben nem ezek a problémák a fájdalom okai, hanem az SI ízület elakadása. Segítséget jelenthet a mozgásszervi-, gerinc-, ízületi-, reumatikus- és izombántalmak esetén.


Milyen esetekben segít a gerincterápia:
derékfájás

hátfájás

porckorongsérv

 isiász

csigolyaelcsúszás

kisízületi blokkolás

S.I ízület elakadása

szeméremízület, farkcsont-ízület blokkja

csípőfájdalom

elfekvés okozta nyakmerevség

nyaki eredetű fejfájás

szédülés

fülzúgás

vállmozgási zavarok

tenisz-és golfkönyök

végtagok funkciózavarai


LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁS

A japán gerinckezelés számos manuálterápiás technikával egészül ki.A manuálterápia az ízületi- és izomfájdalmakat célzó mobilizáló technika, az ízületi és lágyszöveti eredetű mozgásbeszűküléseket célzó, fokozatos, lassú, ismételt mozgás.Fontos tudni, hogy a kezeléseken semmilyen rángatás vagy hirtelen mozdulat nincs jelen. A fogások teljesen biztonságosak, nem járnak fájdalommal. A lágy-csontkovácsolással nem a csontokra, hanem az ízületekre és a csontokra hatunk.Könnyed masszázstechnikával fellazítjuk az izomzatot, majd az ízületeket is átmozgatjuk.
A kezelés meneteA kezelést egy állapotfelméréssel kezdjük, majd különböző tesztekkel megállapítjuk a fájdalom kiváltó okát, hogy honnan ered a probléma (SI ízület, szeméremízület, farkcsont-ízület, csípőízület funkciózavarainak vizsgálata, végtagi ízületek (perifériás ízületekben), centrális ízületek (csigolyaízületek és bordaízületek) és mobilizációs kezelése izomenergia-technikával).A kezelések célja a fájdalmak csökkentése, megszüntetése, az egészség helyreállítása, melyet megkönnyebbült, könnyed érzés követ.Kezeléseimet egyénre szabottan választom ki, aszerint, hogy melyik technikát részesítem előnyben.
ESZKÖZ-MASSZÁZS
Az eszköz-masszázs, segédeszközök használatával történik. Az izmok nagy részét az eszközökkel stimulálom. Használatukkal növelhető a masszázs hatékonysága. Szinte nem érzel különbséget a kézzel végzett masszázshoz képest, de a mélyebb izmokat könnyebb velük átdolgozni és rövidebb idő alatt érhető el javulás akár egy hosszabb ideje terhelt, kötöttebb izomzatnál is. Az eszköz készlet anyagát tekintve, semleges, bőrbarát és semmilyen esetben nem okoz irritációt. Az eszközök használatának intenzitásban lehetnek fokozatok, de ez a vendég megítélése, illetve a fájdalomküszöbe szerint történik.

Várlak szeretettel. Tegyél magadért és az egészségedért!
Bejelentkezés: +36-30-4895304 E-mail: akatona969@gmail.com

Katona Anikó

Tekintsd meg III.kerületi szépségszalonunk további szolgáltatásait is:

Szeretettel várunk Óbudai szépségszalonunkban!