GERINCTERÁPIA

Az SI ízület a test központi ízülete, melynek működési zavara hátrányosan hat valamennyi csigolyaízület és végtagízület működésére.Az S.I-terápia hatékonyságának alapja, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti SI ízületet kimozgatjuk, ezáltal azonnal oldódik a környező izmok feszültsége, így csökken vagy megszűnik a derékfájdalom. A kezelés ráadásul fájdalom- és kockázatmentes. Rendkívül finom kezelés, ezért szinte bárkinél segíthet.
Hogyan segít az S.I-terápia, hogy még hatékonyabban kezeld a derékfájdalmat ?
Az S.I-terápia kezelés sokféle derékfájásnál alkalmazható. Ha eddig úgy vélted, hogy sérv. isiász, vagy lumbágó miatt fáj a derekad, érdemes kipróbálni, mert sok esetben nem ezek a problémák a fájdalom okai, hanem az SI ízület elakadása. Segítséget jelenthet a mozgásszervi-, gerinc-, ízületi-, reumatikus- és izombántalmak esetén.


Milyen esetekben segít a gerincterápia:
derékfájás

hátfájás

porckorongsérv

 isiász

csigolyaelcsúszás

kisízületi blokkolás

S.I ízület elakadása

szeméremízület, farkcsont-ízület blokkja

csípőfájdalom

elfekvés okozta nyakmerevség

nyaki eredetű fejfájás

szédülés

fülzúgás

vállmozgási zavarok

tenisz-és golfkönyök

végtagok funkciózavarai


LÁGY CSONTKOVÁCSOLÁS

A japán gerinckezelés számos manuálterápiás technikával egészül ki.A manuálterápia az ízületi- és izomfájdalmakat célzó mobilizáló technika, az ízületi és lágyszöveti eredetű mozgásbeszűküléseket célzó, fokozatos, lassú, ismételt mozgás.Fontos tudni, hogy a kezeléseken semmilyen rángatás vagy hirtelen mozdulat nincs jelen. A fogások teljesen biztonságosak, nem járnak fájdalommal. A lágy-csontkovácsolással nem a csontokra, hanem az ízületekre és a csontokra hatunk.Könnyed masszázstechnikával fellazítjuk az izomzatot, majd az ízületeket is átmozgatjuk.
A kezelés menete:

A kezelést egy állapotfelméréssel kezdjük, majd különböző tesztekkel megállapítjuk a fájdalom kiváltó okát, hogy honnan ered a probléma (SI ízület, szeméremízület, farkcsont-ízület, csípőízület funkciózavarainak vizsgálata, végtagi ízületek (perifériás ízületekben), centrális ízületek (csigolyaízületek és bordaízületek) és mobilizációs kezelése izomenergia-technikával).A kezelések célja a fájdalmak csökkentése, megszüntetése, az egészség helyreállítása, melyet megkönnyebbült, könnyed érzés követ.

Kezeléseimet egyénre szabottan választom ki, aszerint, hogy melyik technikát részesítem előnyben.

Várlak szeretettel. Tegyél magadért és az egészségedért!
Bejelentkezés: +36-30-4895304 E-mail: akatona969@gmail.com

Katona Anikó

Tekintsd meg III.kerületi szépségszalonunk további szolgáltatásait is:

Szeretettel várunk Óbudai szépségszalonunkban!