Masszázs

Kishonti Dorottya gyógymasszőr

Kishonti Dorottya vagyok. A Nemzetközi Masszázs Akadémián  gyógymasszőrként  végeztem.

12 éve dolgozom aerobik edzőként és saját tapasztalatból tudom, hogy az izmoknak a regenerálódáshoz nemcsak pihenésre és megfelelő tápanyagokra van szükségük, hanem a rendszeres masszázsra is.

Izomfájdalom nemcsak sport tevékenység kapcsán, hanem helytelen testtartás, egyoldalú terhelés, ülőmunka és stressz következtében is kialakulhat. A masszázs hozzájárulhat mindezen problémáknak a javításához, a mozgásszervi betegségek megelőzéséhez, a stressz általi feszültség oldásához, és egy jobb közérzet, lelki állapot kialakulásához.

                                                 Cellulit kialakulásának okai és kezelése:

A bőr aljában lévő zsírszövetekben fokozatosan lerakódik a salakanyag. A zsírszövet nagy mennyiségű vizet képes megkötni, a zsírszövet nyomja a vér-és nyirokereket, ezért ödéma alakul ki és pang a nyirokváladék. Kezelésére hatásos módszerek, a masszázs, vákuum, ultrahangkezelések, melyeket jól kiegészít a testtekercselés és a mélymeleg terápia.

Keress bizalommal, ha úgy érzed, hogy a fentebb felsoroltak közül bármelyik érint és szeretnél rajta változtatni!

Hamarosan a KINESIO-TAPE is elérhető lesz nálam!

Várom hívásod a +36 20/210 0700 számon. /visszahívlak, ha nem érnél el!/ Dorka


Domján Zoltán gyógymasszőr

Mindig is fontos volt számomra az egészség amihez elengedhetetlen rendszeres mozgás, megfelelő táplálkozás, stressz kezelése és a boldog lelki állapot. Életem során több sportsérüléssel és egyéb mozgásszervi gondokkal találkoztam ezek hatására kezdtem el az egészség megőrzése és helyreállítása iránt érdeklődni és így találtam rá a masszázsra, ami egy elengedhetetlen kiegészítője a testmozgást végzők részére. A masszázst mindenkinek tudom ajánlani, és jelentős változásokat lehet vele elérni: fokozott fizikai igénybevétel esetén , tartási problémák kezelésére, sérülés utáni rehabilitáció részeként, stressz oldására.


Időpont foglalására a  06-70-386-53-28 számon várom hívásod!

 

Árlista:
Gyógymasszázs:
30perc - 3.500Ft
60perc - 6.000 Ft
Sportmasszázs:
30perc - 4.000Ft
60perc - 6.500 Ft

 Relaxáló masszázs:      

30 perc - 3.500 Ft.

60 perc - 6.000 Ft.

Talpmasszázs:

30perc - 3.500Ft
60perc - 6.000 Ft

Pataky Beatrix - masszőr-természetgyógyász- gerincterapeuta

Pataky Beatrix

+36 70/633-9766

Biorezonanciás állapotfelmérés

Természetgyógyászati állapotfelmérő szolgáltatásomat Dr. Voll féle
biorezonanciás elektorakupunktúrás módszerrel végzem, mellyel
eredményesen megállapítható az Ön jelenlegi egészségi állapota, illetve azok az egyensúlytalanságok, amelyek az évek során kialakultak és maguktól nem múlnak el.

Az állapotfelmérés során képet kapunk az immunrendszer, az idegrendszer, az endokrin (hormon) rendszer, keringési rendszer, tovább a belső szerveink, pl. szív, máj, epehólyag, vese, húgyhólyag, lép, hasnyálmirigy, gyomor, vékonybél, vastagbél, tüdő, bőr, kötőszövet, továbbá a csontok és az ízületek állapotáról.

Állapotfelmérés időtartama 1 - 1,5 óra


A masszázs hatása:

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Regeneráló hatása olyan jó közérzetet biztosít, ami semmilyen gyógyszerrel nem érhető el. A masszázs, többek között enyhíti a stressz hatásait, jobb alvást biztosít, fokozza az izmok teljesítőképességét, általa fokozódik az anyagcsere, növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége, javul a bőr állapota.

Masszázsok:


A svédmasszázs frissítő, revitalizáló, izomlazító hatású. A svédmasszázs hatása az izomzatra főként az
anyagcsere meggyorsításán alapszik, segíti a káros bomlástermékek mint pl. a tejsav eltávozását a szervezetből Az oxigénnel és tápanyaggal ellátott izom jól működik. Azokat a kapillárisokat is bevonja a keringésbe melyek nyugalomba
voltak.

 Hatása elsősorban helyi hatás, amely közvetlenül befolyásolja a vénás és nyirokkeringést, valamint közvetetten hat az artériás keringésre és az izomtónusra. A masszázs mechanikai hatására
értágulást vált ki amely a vérnyomás csökkenéséhez, a szív tehermentesítéséhez vezet.

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely
javítja a nyirokelfolyást, megszűnteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a
szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget és elősegíti a meglévő
gyulladások gyógyulását. 

A Hawaii Lomi-Lomi masszázs
nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. Testnek és léleknek egyaránt erőt kölcsönöz és
lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiák elinduljanak saját útjukon. Ha valakinek belső egyensúlyában zavar támad, a Lomi Lomi masszázson keresztül az univerzum energiáját felhasználva, sikerül ezt a harmóniát visszaállítani. Ünnep a léleknek, egy utazás az ismeretlenbe, egy mély kikapcsolódáshoz.Gerincgondozás

Bilibok-féle Gerincgondozás

 különböző masszázsformák és technikák legjobb és leghatékonyabb elemeiből tevődik össze, mint pl. a
Physio Energetikai Kiropraktika (P.E.K.), Lock Foot Syndrome(LFS)kezelése,akupresszúra, légzéstechnikák, Kineziológia elvén működő Karhossz reflex, energiamasszázs, Shiatsu japán masszázs, Svédmasszázs, Triggerpont masszázs,Kötőszöveti masszázs.

1. Blokkolt Láb Tünet együttes kezelése. Lazítjuk a hátizmokat, korrigáljuk a csigolyákat. Serkentjük
az energiakeringést az energiapályákon (meridiánokon) keresztül és javítjuk a vérkeringést.

2. Az idegpályákon keresztül jótékony hatást gyakorolunk a szervek működésére is, oldjuk az idegpályákon meglévő blokkokat, feszültségeket.

Úgy a fizikai, mint a lelki feszültségek rögzülnek a fizikai testünkben, szerveinkben, az izmainkban és a gerincünkben is. Ezzel a technikával a gerincben rögzült érzelmi blokkokat is tudjuk oldani

BABAMASSZÁZS


Babamasszázs

Nem csak a kicsiknek, de szüleiknek is nagy örömére szolgál a babamasszázs, hiszen kedvezően befolyásolja a szülő-gyermek kapcsolatot, segít megérteni a gyermek nonverbális kommunikációját, segít a napi ritmus kialakításában.

Ezeken felül a masszázs babára gyakorolt hatásai:

 • segít a babának, hogy könnyebben feldolgozza a születés traumáit

 • segíti a szellemi fejlődést, kapcsolatteremtő képességet

 • az immunredszert erősíti,

 • javítja a keringést, és így a szövetek oxigénelláteását, mely az izmzatot és a bőr szöveteit erősíti,

 • erősíti a stressz elleni hormonális védelmet az élet további részére

 • gyorsítja a koraszülött babák fejlődését is

 • javítja a test mozgáskoordinációját

 • csökkenti a felfúvódást, így enyhíti a hasfájást

 • az érintés a babák biztoságérzetét, lelki stabilitását alapozza meg. Ezáltal a babák mosolygósabbak leszenk, kevesebbet sírnak és pihentetőbben alszanak,

  Tehát kiegyensúlyozottak lesznek. :-)

A masszázsnak negatív hatása NINCS!

A babamasszázs időszámításunk előtt keletkezett és számos kultúra részét képezi. A természethez közel álló társadalmakban a mai napig alkalmazzák a masszázst a csecsemők érzékszerveinek ébresztésére, A csecsemő- és babamaszázs őshazája Inda., ahol a babamsszázs tudománya anyáról lányára száll.

Az általam alkalmazott illetve tanított babamaszázs 4 masszázstechnikából lett merítve.

 • svéd babamaszázs fogásokból

 • az indiai (ajurvédikus) babamasszázs elemeiből

 • taplmasszázs fogásokból

 • mozgáskoordináció elemeiből

Minél több Édesanyának és Édesapának szeretném átadni ezt a tudást, hogy a gyermekeiknek gyengéd érintéseket, szeretetet és lelki stabilitást adhassanak át a masszírozások alkalmával.

A masszírozás értékes idő, mely meghitt pillanatokkal ajándékozza meg mind a babát, mind a szülőt.

  

ACCESS BARS

Access Bars®

Szeretne több örömöt az életébe?

Vannak az életének olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretné?

Változtatna?

Szívesen kipróbálná ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert?

Az Access Bars®™ egy finom, non-invazív, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, hiedelemtől.

A BAR-ok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amikor képesek vagyunk könnyedén törölni, átalakítani, másképp ránézni bármilyen akadályozó erőre az élet különféle területéről, amennyibe készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: pénz, kreativitás, álmok, remények, élet célok, kommunikáció, párkapcsolat, szexualitás, gyógyítás, gyógyulás.

Mi lenne, ha könnyedén meg tudnád változtatni azokat a dolgokat, amik eddig nem működtek Neked?

 • Félelmek, szorongások csökkentése
 • Stressz csökkentése
 • Iskolai eredmények javítása
 • Vizsgák előtt
 • A test öngyógyító folyamatainak beindítása
 • A korlátozó érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gátak feloldása
 • Pénzügyi helyzet javítása
 • Várandós nőknek
 • Mély relaxációra
 • Alvásjavításra
 • Felfrissült és energiával teli létezésedhez
 • Fokozza a képességed, hogy több lehetőséget teremts az életedben
 • Megajándékozza a tested több nyugalommal, könnyedséggel és örömmel

Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja, a legjobb esetben az egész életünk megváltozik.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.


Mik a BAR-ok?

BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energiasávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejen. (32 BAR található a fejen.) Ezek meghatározott rendszer alapján történő gyengéd érintésével el tuduk engedni mindent, ami akadályoz abban, hogy teljes elfogadásban legyünk és könnyed, boldog életünk legyen .

A fejünkön található energia sávok elraktározzák minden valaha megtörtént, vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, hitünk, ítélkezésünk, elképzelésünk, döntésünk elektromágneses összetevőjét, melyek meggátolják, hogy az életünk könnyed, örömteli legyen.

Ezeket tisztítjuk a kezelések alkalmával.

Vannak sávok a gyógyulásra, a testre, a tudatosságra, az erőre, a kreativitásra, a kapcsolatokra, a pénzre, a fiatalságra..... stb.

Itt található két kis videó, ha többet szeretne megtudni az Access Bars®™-ról.

https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc

https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hwFrissítő talpmasszázs


A talpmasszázs mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott.
A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

A szerv energiaszintjét növeljük a talp masszírozásával.
A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.

A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

Célja: az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.
Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

Diagnosztikai szempontból is jelentős. A talp állapotából látható, milyen létező vagy kialakuló problémáról van szó. A reflexzóna érzékenysége, fájdalma vagy lerakódás jelenléte azt jelenti, hogy a hozzá tartozó szervben funkciózavar vagy megbetegedés áll fenn.

A reflexzónák mikrorendszerként működnek. A nagy rendszert piciben tökéletesen ábrázolja.

A helytelen táplálkozás, életmód következményeként káros anyagcseretermékek szaporodnak fel a szervezetben, és ha nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, a reflexzónákban lerakódások képződnek, a szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.

Probléma esetén, a reflexzónán csökken a nyirokérrendszerben a mozgási sebesség, megemeli az izomszövetet.
Fölgyülemlik a nyirok, lerakódások alakulnak ki. Nyomást gyakorolunk rá, az agy és a napfonat felé ad információt. (Napfonat a máj bal oldali része. Funkciója: szervekről minden információ megtalálható, mikrorendszer van benne, a szervezet energiaszintjét helyreállítja.)

A kiválasztó rendszer zónáit (alapot) kezeljük először, megtisztítjuk. Ezután vesszük be a programba az egyéb, problémás zónák masszírozását.

A talp masszírozását kézzel (segédeszköz nélkül) végezzük.

A helyesen végzett talpmasszázzsal nem lehet ártani, mert az ingerlés először az agyba megy, és onnan tovább a szervekbe.
Mindenkit lehet masszírozni megfelelő program szerint.
Frissítő talpmasszázst egészséges emberen lehet végezni, a gyógyulást segítő talpmasszázst (reflexológia) beteg emberen, figyelembe véve azt, hogy az adott betegnek mit bír el a szervezete.

1 kezelés alkalmával 50 perc a talpmasszázs (25-25 perc/láb).

Gyakoriság: 1 nap alatt 1x25-25 perc
1 napot hagyunk a szervezetnek a regenerálódásra, 2 naponta masszírozhatunk.
Hetente 1-3 alkalom javasolt.

Remélem ezzel a kis tájékoztatóval felkeltettem érdeklődésed a munkám iránt és személyesen is találkozunk Óbudai szépségszalunkban!

Elérhetőségem: +36 70/633 9766

Tekintse meg III.kerületi szépségszalonunk további szolgáltatásait: