Masszázs

Kishonti Dorottya gyógymasszőr

Kishonti Dorottya vagyok. A Nemzetközi Masszázs Akadémián  gyógymasszőrként  végeztem.

12 éve dolgozom aerobik edzőként és saját tapasztalatból tudom, hogy az izmoknak a regenerálódáshoz nemcsak pihenésre és megfelelő tápanyagokra van szükségük, hanem a rendszeres masszázsra is.

Izomfájdalom nemcsak sport tevékenység kapcsán, hanem helytelen testtartás, egyoldalú terhelés, ülőmunka és stressz következtében is kialakulhat. A masszázs hozzájárulhat mindezen problémáknak a javításához, a mozgásszervi betegségek megelőzéséhez, a stressz általi feszültség oldásához, és egy jobb közérzet, lelki állapot kialakulásához.

                                                 Cellulit kialakulásának okai és kezelése:

A bőr aljában lévő zsírszövetekben fokozatosan lerakódik a salakanyag. A zsírszövet nagy mennyiségű vizet képes megkötni, a zsírszövet nyomja a vér-és nyirokereket, ezért ödéma alakul ki és pang a nyirokváladék. Kezelésére hatásos módszerek, a masszázs, vákuum, ultrahangkezelések, melyeket jól kiegészít a testtekercselés és a mélymeleg terápia.

Keress bizalommal, ha úgy érzed, hogy a fentebb felsoroltak közül bármelyik érint és szeretnél rajta változtatni!

Hamarosan a KINESIO-TAPE is elérhető lesz nálam!

Várom hívásod a +36 20/210 0700 számon. /visszahívlak, ha nem érnél el!/ Dorka


Domján Zoltán gyógymasszőr

Mindig is fontos volt számomra az egészség amihez elengedhetetlen rendszeres mozgás, megfelelő táplálkozás, stressz kezelése és a boldog lelki állapot. Életem során több sportsérüléssel és egyéb mozgásszervi gondokkal találkoztam ezek hatására kezdtem el az egészség megőrzése és helyreállítása iránt érdeklődni és így találtam rá a masszázsra, ami egy elengedhetetlen kiegészítője a testmozgást végzők részére. A masszázst mindenkinek tudom ajánlani, és jelentős változásokat lehet vele elérni: fokozott fizikai igénybevétel esetén , tartási problémák kezelésére, sérülés utáni rehabilitáció részeként, stressz oldására.


Időpont foglalására a  06-70-386-53-28 számon várom hívásod!

 

Árlista:
Gyógymasszázs:
30perc - 4.500Ft
60perc - 8.000 Ft
Sportmasszázs:
30perc - 4.500Ft
60perc - 8.000 Ft

 Relaxáló masszázs:      

30 perc - 4.500 Ft.

60 perc - 8.000 Ft.

Talpmasszázs:

30perc - 4.500Ft
60perc - 8.000 Ft

A masszázs hatása:

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Regeneráló hatása olyan jó közérzetet biztosít, ami semmilyen gyógyszerrel nem érhető el. A masszázs, többek között enyhíti a stressz hatásait, jobb alvást biztosít, fokozza az izmok teljesítőképességét, általa fokozódik az anyagcsere, növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége, javul a bőr állapota.

Gerincgondozás

Bilibok-féle Gerincgondozás

 különböző masszázsformák és technikák legjobb és leghatékonyabb elemeiből tevődik össze, mint pl. a
Physio Energetikai Kiropraktika (P.E.K.), Lock Foot Syndrome(LFS)kezelése,akupresszúra, légzéstechnikák, Kineziológia elvén működő Karhossz reflex, energiamasszázs, Shiatsu japán masszázs, Svédmasszázs, Triggerpont masszázs,Kötőszöveti masszázs.

1. Blokkolt Láb Tünet együttes kezelése. Lazítjuk a hátizmokat, korrigáljuk a csigolyákat. Serkentjük
az energiakeringést az energiapályákon (meridiánokon) keresztül és javítjuk a vérkeringést.

2. Az idegpályákon keresztül jótékony hatást gyakorolunk a szervek működésére is, oldjuk az idegpályákon meglévő blokkokat, feszültségeket.

Úgy a fizikai, mint a lelki feszültségek rögzülnek a fizikai testünkben, szerveinkben, az izmainkban és a gerincünkben is. Ezzel a technikával a gerincben rögzült érzelmi blokkokat is tudjuk oldani

ACCESS BARS

Access Bars®

Szeretne több örömöt az életébe?

Vannak az életének olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretné?

Változtatna?

Szívesen kipróbálná ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert?

Az Access Bars®™ egy finom, non-invazív, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, hiedelemtől.

A BAR-ok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amikor képesek vagyunk könnyedén törölni, átalakítani, másképp ránézni bármilyen akadályozó erőre az élet különféle területéről, amennyibe készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: pénz, kreativitás, álmok, remények, élet célok, kommunikáció, párkapcsolat, szexualitás, gyógyítás, gyógyulás.

Mi lenne, ha könnyedén meg tudnád változtatni azokat a dolgokat, amik eddig nem működtek Neked?

 • Félelmek, szorongások csökkentése
 • Stressz csökkentése
 • Iskolai eredmények javítása
 • Vizsgák előtt
 • A test öngyógyító folyamatainak beindítása
 • A korlátozó érzelmi-, mentális-, fizikai és energetikai gátak feloldása
 • Pénzügyi helyzet javítása
 • Várandós nőknek
 • Mély relaxációra
 • Alvásjavításra
 • Felfrissült és energiával teli létezésedhez
 • Fokozza a képességed, hogy több lehetőséget teremts az életedben
 • Megajándékozza a tested több nyugalommal, könnyedséggel és örömmel

Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja, a legjobb esetben az egész életünk megváltozik.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.


Mik a BAR-ok?

BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energiasávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejen. (32 BAR található a fejen.) Ezek meghatározott rendszer alapján történő gyengéd érintésével el tuduk engedni mindent, ami akadályoz abban, hogy teljes elfogadásban legyünk és könnyed, boldog életünk legyen .

A fejünkön található energia sávok elraktározzák minden valaha megtörtént, vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, hitünk, ítélkezésünk, elképzelésünk, döntésünk elektromágneses összetevőjét, melyek meggátolják, hogy az életünk könnyed, örömteli legyen.

Ezeket tisztítjuk a kezelések alkalmával.

Vannak sávok a gyógyulásra, a testre, a tudatosságra, az erőre, a kreativitásra, a kapcsolatokra, a pénzre, a fiatalságra..... stb.

Itt található két kis videó, ha többet szeretne megtudni az Access Bars®™-ról.

https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc

https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hwFrissítő talpmasszázs


A talpmasszázs mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott.
A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

A szerv energiaszintjét növeljük a talp masszírozásával.
A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.

A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

Célja: az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.
Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

Diagnosztikai szempontból is jelentős. A talp állapotából látható, milyen létező vagy kialakuló problémáról van szó. A reflexzóna érzékenysége, fájdalma vagy lerakódás jelenléte azt jelenti, hogy a hozzá tartozó szervben funkciózavar vagy megbetegedés áll fenn.

A reflexzónák mikrorendszerként működnek. A nagy rendszert piciben tökéletesen ábrázolja.

A helytelen táplálkozás, életmód következményeként káros anyagcseretermékek szaporodnak fel a szervezetben, és ha nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, a reflexzónákban lerakódások képződnek, a szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.

Probléma esetén, a reflexzónán csökken a nyirokérrendszerben a mozgási sebesség, megemeli az izomszövetet.
Fölgyülemlik a nyirok, lerakódások alakulnak ki. Nyomást gyakorolunk rá, az agy és a napfonat felé ad információt. (Napfonat a máj bal oldali része. Funkciója: szervekről minden információ megtalálható, mikrorendszer van benne, a szervezet energiaszintjét helyreállítja.)

A kiválasztó rendszer zónáit (alapot) kezeljük először, megtisztítjuk. Ezután vesszük be a programba az egyéb, problémás zónák masszírozását.

A talp masszírozását kézzel (segédeszköz nélkül) végezzük.

A helyesen végzett talpmasszázzsal nem lehet ártani, mert az ingerlés először az agyba megy, és onnan tovább a szervekbe.
Mindenkit lehet masszírozni megfelelő program szerint.
Frissítő talpmasszázst egészséges emberen lehet végezni, a gyógyulást segítő talpmasszázst (reflexológia) beteg emberen, figyelembe véve azt, hogy az adott betegnek mit bír el a szervezete.

1 kezelés alkalmával 50 perc a talpmasszázs (25-25 perc/láb).

Gyakoriság: 1 nap alatt 1x25-25 perc
1 napot hagyunk a szervezetnek a regenerálódásra, 2 naponta masszírozhatunk.
Hetente 1-3 alkalom javasolt.