Reflexológia

ÜDVÖZÖLLEK!

A nevem Katona Anikó, reflexológus és energiagyógyász vagyok.

Fontosnak tartom a személyes készségeim fejlesztését, ehhez az energiagyógyászati, az egészségügyi, természetgyógyászati, akupresszúrás és arcdiagnosztikai ismereteim is nagy segítséget nyújtanak, hogy tapasztalataimmal megszerzett erőforrásaimmal, segíthessek ott, ahol tudok, testi és mentális szinten egyaránt.

Önképzésem ezúttal a talpreflexológia varázslatos területére kalauzolt, ami a keleti alternatív gyógymódok egyik legismertebb és legelterjedtebb kezelési módszere. Mivel a masszázs "az érintés csodálatos művészete", a talp masszírozása során mindhárom - szellemi, lelki és fizikai- síkon hatunk. Ehhez a természet kincseit, 100%-os illóolajakat használok.

Célom, hogy vendégeim megtapasztalják, a szervezet öngyógyító képességének csodáját, azt a vitalitást, mely pozitív hatással van az életünk számos területére.

A folyamatos pozitív visszajelzések megerősítik bennem, hogy érdemes a szándékot akarattá formálni, amellyel tovább támogathatlak benneteket.

A REFLEXOLÓGIA:

A talp nagyon gazdagon, több mint 70 ezer érzőideg végződéssel rendelkezik. A lábon megtalálható az egész test reflexterülete, a masszázs hatására, a kezelés beindítja a szervezet öngyógyító folyamatát.

A reflexológia célja - hatása:

A szervezet energia rendszerében kialakult zavarok megszüntetése.

A kezelés serkenti a vér-, és nyirokkeringést. Ezzel támogatjuk a sejtek oxigénhez és tápanyaghoz jutását, a méregtelenítési folyamatokat és erősítjük az immunrendszert, fájdalomcsillapító hatású is.

A fájdalom minden esetben tünet, a szervezetben kialakult egyensúly hiányára/diszharmóniára/ hívja fel a figyelmet.

Mindig az okot kell keresni és nem a tünetet elnyomni! Az ok kereséséhez kitűnő segítség a reflexológiai állapotfelmérés, ami egyidejűleg terápia is.


 
Talpmasszázs javallatai

- - frissítési, energetizálási céllal

- - megelőzésképpen

- - állapotfelmérés céljából

- - méregtelenítésre, salaktalanításra

- - hatásmechanizmusát tekintve számos betegség esetén terápiás eljárásként feszültségoldó hatású,

- depresszió esetén is jól alkalmazható a szorongás és félelem oldására

- - fájdalomcsillapító

TALP-DIAGNOSZTIKA ÉS MÉREGTELENÍTŐ TALPMASSZÁZS

A talp egy nagy nyitott könyv, melyből ugyan úgy meg lehet tanulni olvasni, mint annak idején kiselsős korunkban az olvasókönyvünkből, a különbség az, hogy a könyvolvasás ablak a világra, míg a talpról történő olvasás maga az Élet.

Talpunk mikro terület, ahol megtalálható az egész szervezetünk leképződése. A rajta keresztüli kezelés lehetőségét már több ezer éve felismerték és alkalmazták több kultúrában.

Az energia energiapályákon (meridiánokon) áramlik - az energiaáramlás folytonossága és harmóniája az egészséges működést eredményezi.

BODHI THAI MASSZÁZS

A thai masszázs egy speciális masszázsfajta, amely a relaxációs és helyreállító kezeléseket ötvözi.

A módszer a test speciális pontjainak aktiválásán alapul, amelyek a belső energiáért felelősek

A testre gyakorolt hatás a keleti gyakorlatok által meghatározott energiavonalakon érvényesül, nem pedig a klasszikus masszázsban elfogadott keringés és izmok lefutása mentén.

A thai masszázs helyreállítja az ember fizikai erejét, nem feledkezve meg a spiritualitásról.

A lábak a földi energia vezetői. Idővel az energia felfele áramlását a talpban felhalmozódó negatív érzelmek akadályozzák. A talpmasszázs segít az energia blokkok feloldásában és általa újra helyre áll az energiák szabad áramlása, amely az egészség alapja.

A kézzel és bottal végzett akupresszúra az egyensúly helyreállítását szolgálja.

A thai lábmasszázs sok tekintetben eltér a hagyományos talp masszázstól:- egyedülálló komplex kezelés- sok közös van az akupunktúrás technikával, és az akupresszúrával- a lábfejen, talpon van a legtöbb aktív pont, amely stimulálja az ember belső szerveinek munkáit- a thaiföldiek hisznek abban, hogy az ember egészségi állapota attól függ, hogy az energia milyen szabadon kering a testében- a kozmikus energia a földről a lábfejen keresztül jut be az emberi szervezetbe, ezért nagyon fontos, hogy ne stagnáljon már a lábfej és a vádli izmok szintjén, hanem szabadon átjusson más testrészekre.A Bodhi thai talpmasszázs hatása tehát egyszerre nyugtató és serkentő. A talp, lábfej, lábujjak, lábszár meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt.

Várlak szeretettel. Tegyél magadért és az egészségedért.

Bejelentkezés: +36-30-4895304

E-mail: akatona969@gmail.com