Parapszichológia

Lelked ápolása

...tükörképe a szemedben ragyog

Koncz Mónika vagyok a KIRKO Ezoterikus Szabadegyetemen  végzett TRANSZPERSZONÁLIS PSZICHOLÓGUS.

A főiskolai évek alatt 2005-ben találkoztam először pszichológiával. ami egy életre szóló kapcsolat kezdetét jelentette számomra.

2010 óta foglalkozom emberekkel munkámból adódóan.

A kreatív hajszobrászat lehetőséget adott arra, hogy az emberi lélekkel is foglalkozzam.

Célom, hogy megismerjem, segítsem és támogassam az emberek boldogulását az életben. Empatikus hozzáállásom, személyiségem és a folyamatos tanulmányok elsajátítása biztosít a céljaim megvalósításában.


A parapszichológia az ember pszichikai folyamataival foglalkozik egyenesen vagy közvetve. A megfelelő információt analizálja és szisztematizálja, hogy megfejtse a fizikai és pszichikai mechanizmusokat az emberi élet bármely területén.

Elérhető kezeléseim

meditációk vezetése
• relaxációs módszerek elsajátítása
• lelki egyensúly megteremtése
• személyiség elemzés
• asztrológia

életvezetési tanácsadás
• emberi kapcsolatok javítása
• munkahelyi- és párkapcsolati
problémák kezelése
• pozitív élethelyzet kialakítása

Hívj bizalommal a 36 20/ 520 6160 számon

A parapszichológus holisztikus kezeléssel, az ismert és az ismeretlen világ kutatásával segíthet embertársainak egészségesebbé válni. Segíthet a munkahelyi, párkapcsolati és sok más problémáik megoldásában. Ámde életmód és életvezetési tanácsokat is ad, amitől javulnak a páciensek emberi kapcsolatai (szülőkkel, gyermekeikkel, stb.) élethelyzetük pozitív irányba fejlődik.

A felnőtt ember élete nagyban függ attól, hogy várták-e, vagy csak véletlenül született a világra. A szülők szeretettel vagy félelemmel viszonyultak-e hozzá a magzati korban.

Vezetett meditációban "újjászületési folyamat" segítségével tudjuk ezeket tanulmányozni, amikor agyunk 13 Hz rezgésszámon, vagy mélyebben rezeg. Ezt legkönnyebben a speciális transzlégzés segítségével érjük el.