Reflexológia

Szeretettel üdvözöllek!
Katona Anikó, természetgyógyász vagyok. Szakosodásom a reflexológia, kineziológia és a gerincterápia szakterületein történt.
Az elmúlt években sok területet bejártam, hogy megtaláljam azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül másoknak segíthetek.
Természetgyógyászként alapelvem, hogy a természetes módszereket és anyagokat alkalmazom a betegségek kezelésére és megelőzésére. A természetes gyógymódokra, az életmódra és az egészséges táplálkozásra fókuszálok. Kezeléseimmel segítséget nyújtok az egészség megőrzésében és javításában, figyelembe véve az életmódot, a táplálkozást, az egészségi állapotot, valamint az egyéni igényeidet.
Az embert teljes egészében szemlélem, mint fizikai-, érzelmi-, és gondolati lényt, így kezelési módszereim abban támogatnak téged, hogy a fizikai gyógyuláson túl, felismerd elakadásaidat, nehézségeidet.
Fontosnak tartom az egyénre szabott és együttműködő terápiát, mert úgy gondolom, ez vezethet a gyógyuláshoz és fájdalommentességhez.
Tudásomat és terápiás ismereteimet igyekszem naprakészen tartani, hogy a lehető leghatékonyabb módon kezelhessem a hozzám fordulókat.

REFLEXOLÓGIA
A talpreflexológia egy varázslatos terület, ami az alternatív gyógymódok egyik legismertebb és legelterjedtebb kezelési módszere. A masszázs az érintés csodálatos művészete, így a talp masszírozása során mindhárom - szellemi, lelki és fizikai- síkon hatunk. Ehhez a természet kincseit, 100%-os illóolajakat használok.
Ez az a mikro terület, ahol megtalálható az egész szervezetünk leképződése. A rajta keresztüli kezelés lehetőségét már több ezer éve felismerték és alkalmazták több kultúrában.
Az energia energiapályákon (meridiánokon) áramlik - az energiaáramlás folytonossága és harmóniája az egészséges működést eredményezi.
A reflexológia célja és hatása:
megszünteti a testben lévő energiaáramlási akadályokat
harmonizálja a test működését
serkenti a vér- és nyirokkeringést
elősegíti a salakanyagok kiválasztását, a méregtelenítő folyamatokat
szabályozza a belső elválasztású mirigyek működését
csökkenti a fájdalmat, az idegi feszültségeket
oldja az izomfeszüléseket
csökkenti a stressz negatív hatásait,
beindítja az öngyógyítási folyamatokat
befolyásolja, erősíti a szervezet immunválaszait

BODHI THAI MASSZÁZS
A Bodhi Thai talpmasszázs hatása egyszerre nyugtató és serkentő. A talp, lábfej, lábujjak, lábszár meghatározott pontjaira irányuló masszázzsal elősegítjük a teljes relaxációt.
A kezelés menete
Első alkalommal egy állapotfelmérést végzek, mely egy részletes kikérdezésből és talpdiagnosztikából áll, majd az összes reflexzónát végigtapogatva megkeresem az adott zóna elváltozásait.
A szükséges kezelések száma és sűrűsége nagymértékben függ az adott betegség fennállásának idejétől, a kliens testi-lelki állapotától, ill. a kezelésekre való reakcióképességétől.
A kezelést a BODHI THAI, relaxációs és helyreállító technikájával ötvözöm, amely a test speciális pontjainak aktiválásán alapul,a belső energiáért felelősek, nem feledkezve meg a spiritualitásról.

ESZKÖZ-MASSZÁZS
Az eszköz-masszázs, segédeszközök használatával történik. Az izmok nagy részét az eszközökkel stimulálom. Használatukkal növelhető a masszázs hatékonysága. Szinte nem érzel különbséget a kézzel végzett masszázshoz képest, de a mélyebb izmokat könnyebb velük átdolgozni és rövidebb idő alatt érhető el javulás akár egy hosszabb ideje terhelt, kötöttebb izomzatnál is. Az eszköz készlet anyagát tekintve, semleges, bőrbarát és semmilyen esetben nem okoz irritációt. Az eszközök használatának intenzitásban lehetnek fokozatok, de ez a vendég megítélése, illetve a fájdalomküszöbe szerint történik.

Várlak szeretettel. Tegyél magadért és az egészségedért!

Bejelentkezés: +36-30-4895304

E-mail: akatona969@gmail.com

Katona Anikó