Kozmetika

POPOVICS KRISZTINA - kozmetikus
 

A  szakma egyik legjobb minőségű anyagaival, megbízható szaktudással, a legmodernebb technikákkal törekszem arra, hogy vendégeim kipihenten, megújulva, gyönyörűen keljenek fel a kozmetikai székből. 

Szenvedélyem az ápolt, gyönyörű bőr és imádom a vendégeimet szépíteni. Örömömre szolgál, ha látom, hogy a szépség lelkileg is feltölti hölgy vendégeimet. 

2D, 3D, 6D műszempilla a csodás tekintetért!

Műszempilla további információ és árak: Műszempilla

Papócsi Magdolna / Maxa/- kozmetikus 

Szerencsés ember vagyok, mert azt csinálhatom amit igazán szeretek. Nagyon szeretem a vendégeimet szépíteni, masszázsokkal kényeztetni. Arra törekszem, hogy a kezelések során élményt nyújtsak és a vendégeim ellazuljanak a kezeim alatt, igazi kikapcsolódás legyen számukra a kozmetikában eltöltött idő. 

Kedves vendégeim számára minőségi és nemzetközileg elismert termékcsaládot választottam, ez pedig a Charlotte Meentzen német termékpaletta. 

A Charlotte Meentzen termékekről

Charlotte Meentzen asszony a drezdai Krautervital Kosmetic cég alapítója 1930-ban az "út a természethez" szlogennel indította útjára a hatékony bőrápolást megcélzó termékcsaládját. A Meentzen filozófia alapköve: fiatalon és egészségesen tartani a bőrt olyan bőrápoló készítményekkel, melyek a természetben bőségesen fellelhető növényi hatóanyagokat vesznek alapul. 

Bővítettem a palettámat a MESOTICA termékcsaláddal, amely a legmodernebb bőrmegújító kezeléseket teszi lehetővé a peptidek segítségével, amelyek hatékonyan aktiválják az öregedő bőr önmegújító folyamatait.

Fontos, hogy a XXI. században, XXI. századi módszerekkel fiatalítsuk a bőrt!Szeretettel várom kedves vendégeimet Óbudai kozmetikánkban.
Bejelentkezés: 0630/954 9910

Tekintsd meg III.kerületi szépségszalonunk további szolgáltatásait: