Kozmetika

Laki Rita- kozmetikus
 

 Laki Rita vagyok, 2004-ben végeztem kozmetikusként. 

A szakmám a hivatásommá vált. Folyamatosan járok továbbképzésekre. A kozmetikai ipar újdonságait és a vendégeim igényeit figyelembe véve fejlesztem a szolgáltatásaim. 

Magas minőségű termékekkel dolgozom. A kezeléseket személyre szabottan, mindig az adott problémára és bőrtípusra fókuszálva építem fel.

 A kezelésekhez elektrokozmetikai gépeket is használok; ultrahang, rádiófrekvencia, bioáramos arclifting, mikrodermabrázió, MesoPen és LED maszk segíti a minél jobb eredmény elérését.

 A nálam töltött időben csak egy vendéggel foglalkozom és figyelek arra, hogy a kezelés ne csak hasznos legyen, hanem élményt és feltöltődést is nyújtson. 

A szakma egyik legjobb minőségű anyagaival, megbízható szaktudással, a legmodernebb technikákkal törekszem arra, hogy vendégeim kipihenten, megújulva, gyönyörűen keljenek fel a kozmetikai székből. 

Sok szeretettel várom már meglévő és új Vendégeimet!

Bejelentkezés: 30/292 2080


 

 

Papócsi Magdolna / Maxa/- kozmetikus 

Szerencsés ember vagyok, mert azt csinálhatom amit igazán szeretek. Nagyon szeretem a vendégeimet szépíteni, masszázsokkal kényeztetni. Arra törekszem, hogy a kezelések során élményt nyújtsak és a vendégeim ellazuljanak a kezeim alatt, igazi kikapcsolódás legyen számukra a kozmetikában eltöltött idő. 

Kedves vendégeim számára minőségi és nemzetközileg elismert termékcsaládot választottam, ez pedig a Charlotte Meentzen német termékpaletta. 

A Charlotte Meentzen termékekről

Charlotte Meentzen asszony a drezdai Krautervital Kosmetic cég alapítója 1930-ban az "út a természethez" szlogennel indította útjára a hatékony bőrápolást megcélzó termékcsaládját. A Meentzen filozófia alapköve: fiatalon és egészségesen tartani a bőrt olyan bőrápoló készítményekkel, melyek a természetben bőségesen fellelhető növényi hatóanyagokat vesznek alapul. 

Bővítettem a palettámat a MESOTICA termékcsaláddal, amely a legmodernebb bőrmegújító kezeléseket teszi lehetővé a peptidek segítségével, amelyek hatékonyan aktiválják az öregedő bőr önmegújító folyamatait.

Fontos, hogy a XXI. században, XXI. századi módszerekkel fiatalítsuk a bőrt!Szeretettel várom kedves vendégeimet Óbudai kozmetikánkban.
Bejelentkezés: 0630/954 9910

Tekintsd meg III.kerületi szépségszalonunk további szolgáltatásait: